Pages

Powered by Blogger.
2
Jan
0




Ypologise to idaniko varos - ιδανικό βάρος

Idaniko Varos - Ipologismos

Ύψος (σε cm):
Φύλο: Άνδρας Γυναίκα
Κανονικό Βάρος (kg):
Ιδανικό Βάρος (kg):
0
Monday, January 28, 2013

Τι να προσέξει το κάθε ζώδιο!


Idaniko Varos Η διατροφή για ένα υγιεινό τρόπο ζωής είναι πολύ σημαντική. Συγκεκριμένα αν το κάθε ζώδιο ξεχωριστά προσέξει τι τρώει μπορεί να αυξήσει την ποιότητα της ζωής του αλλά και να διατηρήσει το ιδανικό βάρος - idaniko varos. Στo επόμενο άρθρο που δημοσιεύτηκε στο http://abcnews.go.com  η Sharon Ward Εξηγεί τι πρέπει να προσέξει το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

Υδροχόος
Να προτιμάτε τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη Β ή να λαμβάνετε  συμπληρώματα. Πολλές υγιεινές τροφές περιέχουν βιταμίνη Β, αλλά ένα συμπλήρωμα, είναι συχνά μια καλή ιδέα να εξασφαλιστεί η επαρκής πρόληψη.

Ιχθύες
«Το νερό είναι μια πολύ καλή  θεραπεία για εσάς και εξαιρετικά επωφελής. Πρέπει να πίνετε αρκετά ποτήρια νερό σε καθημερινή βάση, ή να κάνετε αρκετές φορές  μπάνιο ή κολύμπι. Αυτό θα βοηθήσει στην ηρεμία και θα σας γαληνέψει καθώς θα αποκαταστήσει την εσωτερική ισορροπία σας,"  γράφει η Sharon Ward. Προτείνετε η αποφυγή τροφών που αυξάνουν την κατακράτηση υγρών, όπως το υπερβολικό αλάτι ή αλκοόλ.

Αιγόκερως
Η Ward τονίζει ότι αυτό το ζώδιο χρειάζεται επιπλέον ασβέστιο από τις τροφές, όπως το τυρί, οι σαρδέλες και τα πράσινα λαχανικά.

Τοξότης
Η βιταμίνη Β6 και το χρώμιο είναι αυτό που Η Ward προτείνει για τους Τοξότες. "Τα τρόφιμα που το περιέχουν αυτό είναι το κρέας, τα ψάρια, πατάτες, οι μπανάνες και τα όσπρια, όπως τα ξερά φασόλια, τα μπιζέλια, οι φακές και τα προϊόντα σόγιας.»

Λέων
Η Ward συνιστά άσκηση για τους Λέοντες: «Πιθανόν να έχετε ένα αργό μεταβολικό ρυθμό και έτσι χρειάζεται μια επιπλέον προσπάθεια άσκησης για να διατηρήσετε το ιδανικό σας βάρος."

Δίδυμοι
Οι δίδυμοι θα πρέπει να τρώτε τροφές που περιέχουν Β12, όπως "συκώτι, το κόκκινο κρέας, τα πουλερικά, τα ψάρια, τα αυγά, το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα."

Κριός
"Να αποφεύγετε  την καφεΐνη, καθώς αυτό μπορεί να αυξήσει την αρτηριακή πίεση και / ή να δημιουργήσει πονοκεφάλους - αυξάνει επίσης την αδρεναλίνη που θα μπορούσε να σας κάνει λίγο οξύθυμους,» προτείνει Η Ward.

Παρθένος
Η Ward προτείνει προσέξετε το νευρικό σας σύστημα και να τρώτε τροφές υψηλές σε Β1: "Το συκώτι και τα δημητριακά ολικής αλέσεως. Κρόκος αυγού,  πατάτες, μπιζέλια, πορτοκάλια. "

Σκορπιός
Οι υψηλές σε περιεκτικότητα φυτικών ινών δίαιτες συνιστώνται για το Σκορπιό για να τακτοποιήσουν τις άνω και κάτω ατέλειες. Η Ward προτείνει τρόφιμα όπως το σιτάρι πίτουρο φύτρο, βρώμη ή ρύζι.

Καρκίνος
Η Ward προτείνει τα τρόφιμα με κάλιο για να προλάβετε τον καρκίνου, όπως σπανάκι, μπανάνες, ντομάτες, κόκκινο πιπέρι, ροδάκινα, βερίκοκα,  ραπανάκια, παπάγια και κόκκινο κρασί (με μετρο).

Ταύρος
"Να μείνετε μακριά από τα τρόφιμα που περιέχουν ζάχαρη (ελέγχετε πάντα τις ετικέτες στα τρόφιμα που καταναλώνετε και θα εκπλαγείτε με το πόση ζάχαρη προστίθεται στα επεξεργασμένα τρόφιμα). Προσπαθήστε να περικόψετε τα βαρέα σε υδατάνθρακες τρόφιμα και το κόκκινο κρέας».

Ζυγός
Η Ward συμβουλεύει να αποκόψετε   την προσθήκη ζάχαρης, "Ακριβώς όπως το κοντινό σας ζώδιο Ταύρος , θα πρέπει και εσείς επίσης να περιορίσετε την πρόσληψη ζάχαρης στα φαγητά σας, ή  να την κόψετε τελείως."

Αυτό το άρθο μεταφράστηκε από το Blog Zvdia για το Idaniko varos.

idaniko varos kai zvdia
Πηγή: http://abcnews.go.com/blogs/lifestyle/2012/06/astrologist-uses-horoscope-as-weight-loss-tool/

0 comments:

Post a Comment