Pages

Powered by Blogger.
2
Jan
0




Ypologise to idaniko varos - ιδανικό βάρος

Idaniko Varos - Ipologismos

Ύψος (σε cm):
Φύλο: Άνδρας Γυναίκα
Κανονικό Βάρος (kg):
Ιδανικό Βάρος (kg):
0
Thursday, December 27, 2012

Τα τρία κλειδιά για το ιδανικό βάρος (idaniko varos)




Αν ο γιατρός σας σας λέει να χάσετε βάρος μην ανησυχείτε για τους αριθμούς στην ζυγαριά.

Αυτή είναι η πιο κοινή παρερμηνεία όταν σκεφτόμαστε ξεκινούμε ένα πρόγραμμα διατροφής. Ο καθένας που αρχίζει συνήθως μια δίαιτα ή μια προπόνηση έχει συνέχεια την ιδέα ότι πρέπει να χάσει βάρος ή έχει την ιδέα ότι πρέπει να χάσει βάρος. Αυτό δεν θα πρέπει να είναι η κύρια σκέψη σας εκτός και εάν ο γιατρός σας κρούει τον κώδωνα του κινδύνου. Πρέπει να στραφείτε στην απώλεια λίπους και την απόκτηση των μυών αντ 'αυτού. Πολλοι άνθρωποι παίρνουν όταν χάσουν ένα μικρό κομμάτι του βάρους, στη συνέχεια αρχίζουν πάλι να τρώνε και καταλήγουν να αποκτήσουν λίγο περισσότερο πίσω. Αυτό τους αναγκάζει να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο πρόγραμμα γρήγορα. Είναι απολύτως φυσιολογικό να κερδίσετε κάποιο βάρος πίσω. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι έχετε χάσει λίπος μέσω της άσκησης και το λίπος αντικαθιστάτε με μυς.  Ο Μυϊκός ιστός απαιτεί επίσης περισσότερες θερμίδες για να διατηρήθει έτσι θα πρέπει να τρώτε περισσότερο. Έτσι κρατήστε αυτό κατά νου την επόμενη φορά που θα νιώσετε μια διανοητική κατάρρευση όταν βλέπετε έναν αριθμό στην ζυγαριά που δεν σας αρέσει.

Ποτέ μην παραλείψετε ένα γεύμα

Είναι λανωθασμένη η προκατάληψη ότι μπορείτε να αρχίσετε να χάνετε μερικά κιλά παρακάμπτοντας γεύματα. Αυτό δεν θα μπορούσε να απέχει περισσότερο από την αλήθεια. Αυτό μπορεί πραγματικά να σας κάνει να κερδίσετε το βάρος πίσω πιο ευκολα. Το σώμα σας χρειάζεται σταθερή τροφή καθ' όλη την ημέρα για να κρατήσει το μεταβολισμό ώστε να λειτουργεί ομαλά. Όταν παραλείπετε ένα γεύμα το σώμα υποθέτει ότι όλα τα τρόφιμα έχει εξαντληθεί. Ως εκ τούτου, το σώμα σας θα μπει σε μια "κατάσταση λιμού" και θα αρχίσει να μεταβολίζει το μυ στο σώμα σας πρώτα και μετά το λίπος. Έτσι, στην πραγματικότητα, είστε μόνοι σας κάνει περισσότερο κακό η παράλειψη ενός γεύματος από ό, τι εάν επρόκειτο να φάτε κάτι. Τα αμύγδαλα είναι εξαιρετικά για εσάς και σας γεμίζουν γρήγορα. Θα πρέπει να έχετε ένα βαρύ, πλούσιο σε πρωτεΐνες πρωινό, που ακολουθείται από ένα ελαφρύ μεσημεριανό γεύμα και στη συνέχεια ένα μέτρια δείπνο.

Μικροί στόχοι προς ένα μεγαλύτερο στόχο

Θα πρέπει να ορίσετε μικρούς στόχους για τον εαυτό σας, προκειμένου να λάβετε μέτρα προς την επιτευξη του τελικού σας στόχου. Αυτές οι μικρές θσιες θα σας βοηθήσουν να κρατήσετε κίνητρα και να βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να επιτύχετε κάτι κάθε μέρα, εβδομάδα, μήνα και έτος. Ακόμα και όταν έχετε φτάσει το στόχο σας, θα σας βοηθησει στη ρύθμιση των στόχων, έτσι ώστε να μπορείτε να κρατήσετε τον εαυτό σας. Ένα άλλο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να αλλάζετε συνεχώς ρουτίνα σας της προπόνηση ή να πάρετε μια ομάδα ανθρώπων μαζί για προπόνηση μαζί σας.

Ελπίζουμε να σας βοηθήσει στην απώλεια βάρους για το idaniko varos sas.

idaniko varos
Idaniko Varos
Από τον David M Womack (http://ezinearticles.com/?The-Three-Keys-To-Reaching-Your-Ideal-Weight&id=6993028)

0 comments:

Post a Comment